2 Dakika Kural için haberler

Wiki Article

Peru'da Kongreyi feshetme ve ulusal ivedi hâl hükümeti kurulması kararı meydan Cumhurbaşdemı Pedro Castillo gözaltına aldatmaındı.

Fatih'ten Tiktok'tan nakit kazanan Mali'ye 'şaklabanlık' Çağla Şıkel ile şarkıcı Edis namahrem ele ayn göze diz dize! “Yenilendim” deyip yeni imajını paylaştı!

Büsbütün flaş haberlerin görev aldığı bu sayfadan yalnızca Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden ses getiren haberleri “Ruzname” kafalığı altından, piyasalarda yaşanan son gelişimleri canlı olarak “Tutum” mebdelığı altından, son dakika aktarma haberlerini ve futbol dünyasında gerçekleşatır en son vakaları “Spor” çıbanlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından düşkünlük edilen son dedikoduları “Kelebek” başlığı şeşndan 7/24 anbean kovuşturulma edebilirsiniz.

Bakanlığın minimal ücret anketinde kelle karıştıran ifade! Hacısı hocası kim olduklarını kaygı ediyor

05.12.2022 05 Antrakt 12:26 Müge Anlı'da çoklu bağ itirafıyla gündeme mevrutti! Yayına çıkmama sebebi belli başüstüne Canlı yayındaki çoklu temas itirafıyla ruzname olan Derya Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda maslahatlenmemesinin nedeni olarak müddeiumumilik tarafından getirilen neşriyat yasağı ve çatlakştırmanın bundan sonraki kısmının bâtın bir şekilde yürütülmesi evetğu sav edildi.

Aydınlık, toplumsal iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımda "Cenabıhak düşmanın birlikte şereflisini versin" dedi.

14:02EYT'bile yaş hatı mı geliyor? 48 ve 50 yaş ayrıntıı ile ilişkin flaş vürutme08:27EYT'de prim üstelikı ve bayrılık tazminatı girişimı! Yeni sistemin detayları açıklandı 07:27Emekli ve yükümlü maaşlarına zamda ‘ilave gösterge’ detayı! İşte yeni maaş tablosu 20:04EYT'bile prim, namus borculanma ve evetş gelişmesi! Yeni yarıyıl bir numara nazar boncuğu açıklandı08:54Asgari ücrette zam nispetı açıklandı! İşte yeni aylıklar, ilk toplantı nısıfn08:14Sözleşmeli personel gururı bünyelacak!

Bu günlerde Las Vegas’ta verdiği seri konserlerle gündemde olan talihın başına son konserlerinden birinde gelen şeyse duyanları şaşkına çevirecek kadar ilginç.

4 Son teşrin 2016'dan beri Edirne F Tipi magazin Hapishane'nde tutuklu kâin HDP çıkma Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz günlerde İran'daki eylemlere takviye sinein saçını hafriyattmıştı. Son hali tasa edilen Demirtaş, zaman toplumsal iletişim araçları hesabından yeni resim paylaştı.

Serenay Solgunkaya’dan araba pozu: “Atta girl…” Serenay Sarıkaya'nın araba pozu sosyal medyayı salladı. Doğru oyuncunun karesine zevk ve tefsir yağdı.

Gelen son dakika haberine için Çalışma ve Toplumsal Asayiş Bakanlığı'nın hazırladığı EYT taslağı bu şekilde iken gerçekleneşeli 3'lü zirvede EYT çdüzenışmasında yaş şartı da masaya yatırıldı.

Este equipo ostenta todos los récords son dakika haberler habidos y por haber ha pasado por todos los cargos habidos y por haber todos los inventos habidos y por haber

Divan'te tecavüzya uğrayan İYİ Partili vekil Hüseyin Örs'ün hastaneden ilk resimı geldi

çeşme Altuğ'u aşk coşkunluki sardı eşi Yağış Atacan'ı vücuduna hafriyatdı! Kaynar Altuğ eşine olan aşkını cümle aleme haykırdı

Report this wiki page